Friday, November 2, 2012

IntRoDucIng....

hai uolls...
hek..Hek..LoNg tiMe No see Kan??
taK Leh ciTer baNyak jusT nak MenTion...
I DAH BERANAK!!!
MueHehehehe...


Pada 7 OkTober 2012..at 3.17am..haRi aHAd..NampakNyer dia TaK saBar naK KuaR...
NanTi sToRy LaGi seBab seKaraNg niH dia SedaNg tIdO..
n pRaNGai dia skRang nIh onCe baNgun naK nGempeNG jerr...
My suSu tak cuKup kOt..SAD**
taPi naK taNya... me NotICe yaNg mY niPple nyeR LuBang Tu taK bUkaK baNyak..biLa Pam naMpak daLam 3-4 LubaNG je yang KeLuar suSu..
Susu PoN skiT jerr..skALi pam daLAm 2oz Jerrr...
caMne ek naK buKak LubaNg Yang suMbaT tU ek?
aNd camNe nak BAnyak Kan suSu??
yaNg paLing beST..tak peNah Pon LaGi aDa pengALaman bengKak susu or breAst keRAs ke WhaT ever..
helP me..durIng coNfineMent nIh aSyik sediH jer meNgenaNgkan produCtiOn susu Sayer huhu...
NanTi semBang Lagi ek...
Tata...


~NUR'ORKID RANIA~

5 comments:

Farhana IezAna said...

Tahniah..sama bufday dengan adik sy..
7 oct jgk..

S.n.Fariza said...

comelnya baby..
alhamdulillah...

Super Nia Hana said...

congrats neyna..!! hana ada petua.,kalu sakit and cik B tegang tu susu banyak la yang oiii..
kalau liang susu tu cam tersumbat..selalu amalkan lap lap dgn tuala suam ye
more info sila email hana..takkannak citer sini.ahahah

zarinamas@gmail.com

Cik NeyNa said...

Farhana..
suppose kuar 20..tapi dah tak sabar gamaknyer..hehe

fariza..
orked jawab.."tq..aunty!"

hana...
hahaha...
nanti akan di emailkan secepatnyer,,,

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)