Monday, October 18, 2010

GULP!!

CaM taK caYer..BiLa tengOk tICkeR ruPanYa daH seBuLan LeBih aKu berGeLar tuNanGaN OraNg..Muahahaha..caM taK perCaya PomPuaN gewDix nIh daH berTuNanG LeBIh daRI sebuLan kaN??
Hak..Hak..begItU cepAt maSa BERLaLu..
kaLAu iKuT perjanjIan NgaN DaTo' aNd daTin..kItoRaNg aKAn bertunaNg seLAma SetAhuN..TaPi kaLAu iKut setAhUn tariKh kaWen Tu aKAn jaDi daLAm bULan sePtemBer..
ALaaaa...TaK mO Laaa..aKU baJet BuLan 12 durInG krIsmAs seBaB cUti AgaK paNjaNg..sO senaNg naNti sUMer OraNg naK daTAng keNdUri aku..aLmaKLumLah aKu niH seDara sePArUh berAda NuN dI seLAtaN..sO haRus TetApkaN betUL-BetUL taRikHnYerr..KaNg aDa yaNG bIsing taKDe CUtI Lah..aNAk seKoLaH Laaa..sO exCuses..exCuses!!
sO kenA tEtApkan beBetUL HiNGGa meREka TidaK maMpU berKatA aPa-aPA..(Wah..cIRi-CirI seOraNg briDezILLa SUdaH keLihaTAn Di sItU!)
Hehehehe...
Haa..kaLAu betUL Lah akU naK kaWen daLAm temPoh SetaHun perTUnangAn..Waaaa...sebULan sUDaH beRLaLU taNpa aPA-aPA prOgreSs..Hehehe..caMne NAk MuLa pOn aI taK taHu..Ish..CamNE nak jaDi WP nIH??
SebeNarnYa mOod Tu MacaM daH keLaut..yeLah..Nak biNcaNg nGaN enCik TuNanG..sIbuk meManJang..yeLAh..dIA kaN daH piNdaH peNAng sekaRaNg..kaLAu taK idOk LEr cIk JoNi tU dok nGAn akU sekaRaNg..nAk semBAng nGaN diA PoN paYah..kaT temPaT kejE saH-saH daH taK Leh Nak KAcO..dIA kaTA perLu fOCus..FoCUs..HuH..
Nak semBAng maLAm..hmm..bY thE tIme Dia BaLik KeJe Tu aKu Lak daH jaDi sLeePiNg beaUtY..AdoI..So keMana KAh??
ke LauT LAh jaWaBnyerr...aDeIh..
DaLAm kePALa nIh memANg daH Ada maCAm-MaCam..TApi kaNg kaLAu aKU maIn proCeed kaNG..KaNG?? Haaaa..BArU TAu..HuH..
TaPi aKu daH aDa weDding theme..waRna YaNG aKu PikirkaN iNi memANg sUDaH Lama kU raNcaNg daN kUSimPan..haNya unTuK meLaksaNAkaN nYer sAhaJa..hehehe..
waRna pe??

 TiffanY daN kUnIng..CaNteK kaN?? taPi TeetTtttt.....
 

KunIng aNd hIjaU..SwEeT KaN?? taPi Tetttttttttt....
 
  PuRPLe aND KuNing..How SwEeT..aDuShhh...taPi saYAng..TeTtttttttttttt...

KePutUsaNnya iaLah WaRna yaNg memaNg dOk aSyIk berMaiN dI kePaLa LuTut OtaK aKu nIh..iaItU..jeNG..JeNG..jenG..TaDAaaaaaa....



MeRAh aND PinK..

aMaCam?? SiLEr CaKAp caNTek..
aKu PiLih waRna nih seBab naNtI weDdiNg dreSS aKu waRna Dia BukaN waRna Ini..
Yer..Nanti weDdiNg dreSs aKu waRna Dia tIdaK aKAn menGIkUt TheMe YanG aKu pILih Tu..seBAb aKu taK mO Lah naNti B&G tenGgeLam...Ye TaK?? Hehehehe...
waRna baJu YaNG akAn aKu paKAi?? aKan Di dIsCloSe KeMUDiaN..KaNg baNyak saNGat cIter..aKU daH taKDe CIter Lak naK haPdet BLog Nih..HaRus ikLan NuFf PoN taK berJaLAn..
So waRna nIh yaNg aKu pILih..aDa Lah naNtI a LittLe BiT Of eLemeN PuTiH oR sIlver (NiH beLom deCide LaGi..) aNd hijaU..yeLAh kaLAu daH paKAi bUnga haRus LAh daUnnYer hIjau..TaKkaN daUn pOn naK pInK..hiLanG akAL aPA..maU aku jaDi quEen yaNg daLAm aLiCe iN woNdErLanD tu..sUmer Bunga haRuS caT merAh..Hahaha..
So waRna inI aKaN dIusULkaN paDa DaTo' daN daTin..KiTa tUnggU Lah caMner NAnTi jaWaPan daRi MeReka..Haaa..LaGi saTu kenDuri Aku aKAn dIbUAt dI dewaN meMAndaNGkaN uMaH aKu yAng seKanGkaNg keRa..heheheehe...

ps: nIH YaNG daLam PALer aKu..taPi bILa meLihaTkaN tIffaNy aNd kUnIng itU..aDuh sUngGuh meRunTun jiwa..semPaT Lagi kaN TukaR?? Muahahahaha...

~haTi taMan..~

6 comments:

Anonymous said...

...suka suka..suka sangat...pas ni nak beli baju warna ijau pucuk pisang..ok tak ina...

Cik NeyNa said...

haaa...ok..ok..
kena sangat..
baru tak tenggelam dek warna pink and merah itew..

Super Nia Hana said...

watashi nnt kaler merah itam ok!abess laaa!!makin besau la watashi dibuatnya
ahahahaha

neyna kena dtg kedah taw!

Cik NeyNa said...

nia...
wah..sangat glam u merah hitam..
curlast macam ribena..
ahaks..
insyaallah..takde aral melintang eden sampai lah..
bila tu??
hehehe

~terataibungaindah~ said...

sweetnye!=p

Cik NeyNa said...

teratai..
kan sweet kan??
hehehe..
sebab tu saya pilih warna tu..dah tak leh melekap ke warna lain dah..