Thursday, November 26, 2009

EmoSi iTu penTinG...

Waa...EnTrEe pUnya taJuk verY tHe Tak taHan..
Hehe..naPe TaJuk CaMtU?? saJe seSuka..Ermmm...
BeBaRu nIh aKU diLanda masaLah anD sampai sKaraNg NIh pOn TaK seTeL LaGi..taPi taKpeR seBab waT maSa skaRang Nih akU masiH Lagi maMpU uNtUk naK meNghaDaPinYa..aS aLwayS suMer perKaRa kesEdIhaN tu akU akan luaHkan paDa oraNG-oraNg yaNG teRdekat..
YeLah..somEtiMes we neeD tO taLk kaN?
TApI yaNg menjaDi keSaLan akU biLa BenDa Tu dikeMbaLikaN semULa kePada aKU..diJadikaN baHan UnTuk naK menKejI akU..aKu tahu aKu memaNg LaYak unTuk naK daPat semUa tu..taPi mAcaM tU ke taNGgUngjaWab meMeGaNG aMAnaH diJaLanKan?? biLa suKa sOkOnG..taPi biLa kiTa bUat saLah..carIk baLik perkarA maLanG yaNG jaDi UntUk diPadaNkan ke MuKa Kita..PeRnaH ke Aku BuaT mAcaM Tu??
enTah..taPi welL..Mungkin peRnaH..sebaB aKU nIH kaN peraNGai bukan nYa eloK saNGaT..TAk mAtAnG kAN..caN yOu teAcH me How To be??
TaKpeLah..aKu daH tak kiSah kaLaU oRanG nak CakaP pe Pon..seBaBnya aPa yaNg akU beLajAr..biLa kiTa ikUt aRus oRaNg raMai..kIta diPandaNg muLia..taPi biLa Kita baNgkaNg aPa yaNG mereKa maHu kIta bUat..kiTa di caCi daN dihiNa..sO..haTi-haTi Lah PasnIh naK miNta toLonG..oR..naK meLuahkaN apa YaNG terBuKu dekAt saPer-saPeR pOn..seBab benda Tu aKan maKan diRi kiTa BaLik..waTevEr iT is..InI tenTang cerIta aku...taKkan naK Luah kaT bLog seNdiri pOn daH taK Leh??

**PosT niH bUkan unTuk diKomen..kaLau kOmen gaK Gi beLaJar baHasa MeLayU baLik!!


~meMaNg aKU LayaK unTuK sEmUa Itu!~

2 comments:

sya_fezal said...

kak sya memang tak paham bahasa melayu ...ekekeke..apa pun kak sya setuju dengan luahan hati ina tu....

Cik NeyNa said...

kekekekek...
dah ngaku takpe kak sha...
na terima...