Wednesday, February 23, 2011

CONTEST: AKu meSti MeNang..Har..Har..Har...

InI AdaLah uNtuk CoNteSt YaNg DiaNjurkAn oLeh MISS TATIE..
NaPer TetIba akU naK eNteR cOntesT Nih?? InI aDa LaH keRana Miss TaTie CaKAp mUSti MeNAng!!
hahahaha..TeTiba juAL nama mIss TaTiE..HaR..HaR..haR...
sO diSebaBkaN aKu nIh seLaLu taK peRnaH beRtUaH daLam caBuTaN beRtuAh..meMaNg nan haDo LaH naK daPaT..So Aku eNter CoNtesT NiH seBab CONTEST MESTI MENANG..hehehehe...yer..yeR..aKU niH meMaNG seLaLu cePat terPEngaRuH..hUhuhu..
Ok KeMbaLi paDa sTory..Miss TaTie TaNya..weDding drEaM aKu Nih..sO akU keNA jaWaB LaH nIh..Waaaa..Ai Like WheN it cOmeS aBoUt beRaNgaN..aHaKs..
kaLAu LeH aKu naK peLaMiN aKu caMnIh...


 Sumber : FB ZieLynn,s Boutique

Waaaaaa...KoRaNg naNGis TaK?? aKU naNgIs Wooo teNGOk seBabnyA aKu daPaT rAsaKaN aKu aKan jaDi RaTu seHAri YaNG baHaGia jerrr kaLAu daPat peLaMiN nIh..iNi adaLaH keRana maTa semUa aKan TuMPu kaT aKu Jer..

aPaKah seBabnYa cIk NeYna?? 
InI aDaLAh keRana fuNgsi seMi-BuLatAn kaT beLAh kirI daN kaNan PeLaMin nIh...iaNya menJaDikAn maTA haNya terTuMpU ke teMpaT peNGAntiN dIsaNdingKAn..sO maTa tU memaNg TaK PAndaNG kaNaN kIri dah..diA maCaM terMaGneT dI teTeNGaH aJer..hehehe..

TaPi cIK neYna TaK raSa ke macaM peLaMiN kUraNg peNGgUnaaN waRNa??
beaR TO Mind..SeBaBnYer cIk peNGantiN naK paKaI baJu yAng WaRna Dia aGaK KonTra daRi peLaMin sUpaYa maTa tertumPU haNya paDa raJa seHaRi..
Yaaaaa...aKu maU semUa maTa tUmPu paDa aKu..aKu sUbjecT of  tHe daY kan?? ahAks...


So CiK neYna Nak paKaI baJu YaNg caMNe??
Op cOz Laaa YaNg geRandddd aMaT...
CaMNe Tu??

  Sumber : Anne Avantie


aMAcaM?? GraNd TaK?? Super GraNd Kan??aNne aVaNtie Tak perNah menGEceWaKaN..daH Lama SaYer TenGok dIa nYer deSign..me LiKey seBaB me aKaN naMpaK sePerTi seOraNg pUteRi..Wahhhhh...aYat taK tAhaN..ahaKz...

MeMaNg naK waRna PiNK ker?
Pink aKaN menJaDikaN waJaH seSoRaNg tU keLIhaTan SaYu Jerr..seDaP je MaTa naK memAndaNG..Manis Jerr..SeSuWaI Lah uNtUk kuLit saYer YaNg ceRaH sKiT daRi AraNg NiH..Hehehe..FeeLing saWO maTAng...taPi yaNg pentIng DeSiGn dIA tU..CaNteK kAn?? sUper LiKey Kan??


hanTaraN LaK??
aI naK sImpLe Jerr..frEsH fLoweRs..aNd YaNg penting keNa Ada waRna hIjaU seBaB daUn KaN?? hehehe..PaStU naK LeTaK beRi yaNg keCik-keCik tu..
caMnIh...

 

 Sumber : GoogleexaCtLy wHaT i waNt..
yeR..TaK PaYah taNya daH bIar SaYa YaNg jaWaB seNdiri NaPe saYer sUker..SaYeR sUkeR yaNG maCaM nIh seBab penGguNaan Bunga YaNG mIniMize YaNg taK teNGgeLaMkaN baRaNg haNtaraN Tu..pengGunaan Beri Tu naMpaK cOmeL anD sWeeT saNGat..

seBagaI keSimPuLanNYa, PerKAhwinaN saYa LeBih LeNgkaP denGAn aDaNya PeLaMin..BaJu daN haNtaRaN sePertI dI aTas keRAna For Me, I waNt sOmeThIng uNik..Nice..sWeeT..MeMoraBLe..pLus yaNg takkaN meNengGeLamKan SubJeCt..iaiTu saYer Lah pAda HaRI baHagia terSebut..KeUnIkkaN peLaMin..KeIndaHan baJu..peMiLihaN hIaSaN haNtaRaN yaNg eLegaN..KetIga-Tiga eLeMen inDaH ini paStinYa aKan meNjaDi keNAngAn yaNg serInG dIriNdui sePaNjaNg haYat..~FiRsT tiMe eNtEr ConTeSt Nih..~

No comments: