Friday, January 8, 2010

teTiba akU teRinGin...

TaDi paGi oTw nAK peGi oPis..teNgah DriVe denGan keTeKu..
saMbIL menEmPuH jaLan YaNG jaM..
saMbiL meMiciT-miciT kaKi yaNg LenGUh menEkaN cLutCH..
saMbiL meMbeLek muKa di ceRmiN..OoPs..jeRawaT!!
saMbiL meLihaT aBaNG-aBAng PoLis TraFiK yaNg sMarT-sMart daN beRbeKaLkaN keLenTikaN miSaI..
aKU terPiKir..
mAcaM beST jeR kaLau daPAt naIk moToR nIH..


saMbiL meMbeLaH aNgin..aKU denGan berLagAknYer keMbaNg keMpIs hiDuNg meMoTong ketE yaNg LaLu LaLang..
Waaaaa...meSti DioRanG suMer KaGum KaN..Hua..Hua..Hua..
beRaNI ke aKU naIk MoToR maSaLahnYer?? aDeIH...
SiLa aBaIKan ItU..
seKAranG nIh yaNG aKU terInGin saNGat iaLah roTi saRdIn yaNG diBuaT oLeh ciK aSed..


TeNgoK tU rUpa beNtUk roTi ItU..tU beLom MasUk aRoma nYer yaNg menUsuK kaLbU Tu...Waaaaaaaaaaa...sYedAPppppp...TaPi eXcUSe Me..IaNya haNya bOLeh DipeRoLeHi dI pULai,JohOR saHAja..HoccaY?? KiToRaNg kaLau baLik JoHoR meSTi bReAkFaSt kaT keDaI diA..


kO maKan Lah saMpai muNtah..PakcIk Ko iTu taK kIsaH Pon..Hahaha..taPi kiRa naSIb beK Lah kiToRaNG baLik sKaLi sKaLa..kaLau aRi-aRi maU baNkraP paKcIk Ku IteW..Cik aSed Nih meMang paNdaI maSaK..aNd KaLaU oraNg naK waT kaTeRing Ke APA meMang SurUh diA..taPi diSeBAbkaN haNya di JoHor saHaja BoLeh MemPERoLeHi roTi saDen SeDaP iNi..sO aKu aBaikAn juGa keTerIngInan Aku uNtUk meMAkaN rOti saDen inI..
So aKu terInGiN Lak NaK jUmpa BuDak Nih...
IkHA NurDaMia WaFiy..


kaK shA keDeKut..TaK mO baWaK daTang diA maSa Gi uMAh aKu aRi Tu..
HUh..taPi taKpe..siaP kO daMia..aKan Ku KoReK-kOreK bIjIk maTamU iTeW sUatU haRi nanti...Hehehe...
Ieeeee...GERAM!!!


~meNumPang anAk oRaNg..HuHU!~

2 comments:

missSya said...

aiik..DAMIA lak enterprem kat blog..uiiii..sabor sabor ..jgn geram dulu..DAMIA ..kata sapa nak pegang mesti laa SLIM ...takut terkenan...wakakaakakakaka;)

Cik NeyNa said...

HAMPEH KAK SHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!