Thursday, June 10, 2010

SyaiTon berToPenGkaN HaIwan...

InI aDaLah tAJuk aMaRAh..HuH..
SiLer baca KaT sIni..
BoDoh taK??
TeTapI naPer Aku CaKaP sYaiTaN berTopeNgKan haIwaN??
SebAb haIwaN nIh taK de AkaL..TaPi dioRaNG haNya beRtIndaK bILa terAsa keseLaMAtan dIoraNg terAncaM..
LePas Tu kaLau maNusIa..dIA aDa AkaL yaNg semPuna..sO dIa taKKan bUat semUa Nih..
TaPi YanG nIH aKu kaTa haIwaN seBaB dIa meRaSaKAn baBy tU adaLAh aNCaMan UnTuk dIA..So dIA bUnUh Laaa...seDaNgkaN seBENArnYa dia aDaLah sYaiTan yAng haNya menYAmaR jaDi haIwaN..sO LEPas niH oRaNg taK saLah kaN sYaItaN..ANd diOraNg PuN taKkan saLahKan maNusia..
KoRaNg paHAm??
ErK??..
aKu pOn kUreNG paHAm..Muahahaha...
TaPi kesImPuLannyA yaNg aKu naK baGitaU..aKu taK suKa bILa oRaNg doK saMakaN perAngai JahaT yaNg maNusIa sEtaN nIh BuaT denGAn haIwaN..
StoP usIng "MaNUSia berHaTi haiWan"..."haIWan berToPenGKan maNusIA"..
ToLonG Laaaa...haIwaN pON aDa HaTI peRaSaan Ok..taPi sYaItaN je Yang WaT perAngaI caMnih..seBab sYaitaN TaKde AgaMa..taKde HaTi..TaKde PraSaAn..
uisH..
Pe LaK aKu meLaLut Nih..
waTeVer It Is aku PuNya PoiNt skaRaNg iaLah..erk??
aPa ek??
KorAng pK Lah seNdIri BiLa DaH baCa kisaH kaT baWaH NIh...


NaMpak TaK gaMBar Tu??
Nih LagI...



Nampak??
naMpaK???
Haaaaa...InI LaH yaNg dINamakAn sYaitan berTOpeNgKan haIwaN..
waKtu DiorAng neK keTe..Buat PrOjek DaLAm keTe..
paSTu biLa daH berAnak daRi keReTa tU jUgaK Lah dIorAng MAin caMpaK bUdaK yaNg taKDe Dosa nih...keRetA tU dIPerCaYAi tenGAh berJaLAn seWaKtu BudaK nIh dICaMpak meLaLui TiNgKaP..
Hieeeeeeeeeeeeee...
aKU taK taU LaH pe NaK jaDi  ngan maNusiA sKarang..aKU minTa diJaUhkaN daRi aKu meNjaDi MAcaM Tu....ToLonG Laaaaaa.....

Sumber Pix : KaK nOjj



~SeMbaHyaNg tiAng AgAma..~

4 comments:

MamaFaMi said...

Kejam sungguh ye. Kasihan kat bayi yang tak tahu apa tu. Tapi tak apalah, dia berada di syurga nanti, jauh dari kekejaman dunia.

One more thing, naperlah HAIWAN yang disabitkan dengan segala keburukan.. walhal, kalau tengok, haiwan tu pandai jaga anak. Kan kan kan?

Super Nia Hana said...

kejaammm!!zalimmm!!keji...nauzubillah..watashi setiap kali baca berita camni musti rasa nak nangis..

minta2 dijauhkan dari watashi,anak2 watashi,sedara mara dan kawan2..

cik bunbun said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa

tak suka tgok gamba tu. uhhh

Cik NeyNa said...

mamafami..tu lah kan..sumernyer nak kaitkan haiwan..tak suka betul..mentang2 haiwan tu tak leh nak membela diri..sumer nak salahkan diorang..huh..emo nih..

nia..yaaaa...aku pon tak tau nape ngan manusia zaman skang nih..hmmm..

cik bb..ini lah dunia zaman skarang..hmm..minta kita dijauhkan..