Thursday, January 13, 2011

OFFiciAL vIdeOgRaFer..

sePaNjaNg HuJung taHuN NgaN aWaL TahUn Nih dUa beNDa jer YaNg aKu teKaNkaN..
iaItU tenTaNg juRugaMbaR daN jURuVidEo..aKu memAng naK caRi yaNG beTuL-betUL  PuaS haTi dengAN baJet YaNg aKu daH tetApkaN..seBAbnYer NAnti CuMa Dua BeNDa niH je yaNg aKan keKaL saMpaI ke AnaK cUcu..yeLah aKu kaN neneK vOgUe..aKU naK LAh tUnJuk kaT cuCu aKu beTaPa voGuenYa aKU duLu maSa memUda..hehehehe..
TaPi..sUsaHnyerrr nAK menCari aRea PeNang nIh..foTograFer BaNyaK..TaPi viDeogRaFer..UHffff...saNGat suSaH..kaLAu aDa pOn diORaNg taK dIScLose PoN hasIL kejer DioraNG maCaM maNa..pLus SenANg caKap dIoraNG taK beraPa nAk sANGat bUaT keje-KeJe videO niH..bUat keJe aMik GaMbOr LaGi berBaLoI-baLoi kaTa nyer..Hehehe..
paStu aDA  yaNg aKu teNGok Tu haSiL keJe MaCaM taK besT..baGi aKu Lah TaK beSt..baGi KomeR aKu taK taU..aLmaKLumLaH aKu nIh kan ceReweT amaT..aDa yaNg caNteK..meMang terBaIk Laaa..taPi cHineSe..aDeiH..aKu naK aMik UnTuk Time NIKah jerr...sO saH-saH LaH kaLAu LeH sebOLeh-boLehnYa naK meLaYu..sebaB saH-sAh meLaYu paHam aDaT KiTa..TaK perLu sOaL LeBih-LeBih..kaNg SoAL memAnyaK Lak MaU tetIba aKu sOuNd "OiT..aKu nIh penGAntin Lah!"...Hehehehe..BaRu beRAngaN naK dok aTaS peLamIn Tu aYu-aYu..sOpaN-sOPan..maLu-maLu saMbiL keDip-keDip BuLu maTa..
LaGi saTU viDeO diOraNG saH-saH meSTi pUnYa maHAL gILer..seBab tenGok haSiL YaNg sUPerb iTu..
So edeN nih kaN baKaL peNGantIn YaNg baJeT sOheH cIpUt taPi aDa haTi naK graNd MacaM sItI nUrHaLIza..
taPi betUL Laaa..DioraNG nIh naK sPonsOr OraNg yaNG heBaT-hebAt..YaNg memaNg daH caNteK..cUba sPonsOr muKa berkeRak MacaM aKu Nih..BarU Lah oraNG terPeGun seBab sPonsOrOR Tu beRjaYa meNCaNtiKkaN akU nIh..hehehe..
HaiPpppp..tenGok akU nIh..pantaNg baGi peLUaNg..meSti KoNa kaT LaIn..
OkeH saMbUng cIter..NaK diPenDeKkaN ceRiTa..PeNdeK kaTa..BuKaN aLLy kaTa..
kaLau aKu nak vIDeO caNteK..yAnG bOLeH LeLEh-LeLeH aIr MaTa..TOucHiNg saMpaI menUsUk kaLbU..sILer LaH hiRe WIRA VISUAL...
ChaItttt...PeGedahhhhhh cIk neYna..
daH meMAng daRi taHun LePas Ko dOk beRaNGaN naK dIA..TunjUk LaH saPe YAng hebAt POn..daH meMaNg kO seT mInd Nak dIA!!
Hehehehe...
So deNGan paNtaS daN TunTaS Nyer aKu meNDePOsiTkaN duEt UnTuk meNDaPatkan meNDa aLAh Nih...



aIk..Baru Aku perAsan enCik WiRa nIh pI TuLis 18 "NovemBeT"..Erkkk...BuLaN taHuN apA tu aBAng wiRa oIiii?? tAhUn maYan ker?? Hahahahaha...
aBang wiRa nIh neBes KoT nGan aku..sebAB seBeLom NiH pOn diA daH sILap bUaT quoTe kaT akU..dIA pI bUat 2 daYs UnTuk priCe saTU haRi..haRus LaH aKu meLomPaT keGeMBiraan KaN?? aBaNg wIra niH baGi aKu meNAng LoteRi ke?? TaPi BiLa aKu caLL dIA baLik cOmfIrmKaN ruPaNYa ItU aNGan seMAta-maTa..huhUhu...CheShhhh...
Haaaa...LaGi saTu..azzAhaRry OtHmaN aDa bUaT ProMoTiOn semPeNa VaLeNtines dAy dI peNaNG..1 hOUr sHooT foR poTraItUre dengAn HaRga haNya RM180..ProPs dia aKan GuNa bUnGA roS piNk aND meRaH baNyaK-BaNYak..sEMua pRoPs Dia akaN seDiaKan..KiTa CuMA tInGGaL baWaK dIri DaN meKaP seSiaP jerr..See..Gud TaK?? Gud TaK?? Haaaa...Gud KAn..
PrOmOsI nIh haNya kaT PenaNg taPi saPer YaNg oUt of penAng saNGgUp TuruN..TaraK haL..TaPi dIa cUma amIk TuJuh sLoT jerr..BoLeh PiLih daRi puKuL 9aM tiLL 12 mIdNite..SejaM jer TAu uNtUk uNLimIted ShOots..Ok Lah Kan?? SaPe NaK baGi..Dah jImaT nIh kaLAu naK pre WeD..CePat..saPer CepaT dIA daPAt..hehehehe..

~TetIba Aku tOLong waT iKLan..

2 comments:

K.I.N.A said...

sama la kite..

Cik NeyNa said...

haah..
suka kan dia??
bleh leleh air mata tengok dia buat bila lagu mendayu-dayu..huhuuhu