Friday, January 13, 2012

Fau"NONA" Laaa sanGat...

koRang daH tengOk Nona MiNgGU LePas??
aS we Know PengACaRA baRu noNa ada LaH faRah faUzaNa yaNg mana Co nYer AdaLah neeLofa..
Masa meMULa aKu denGAr aKu macaM WTH sI faFAu Tu Jadi penGacaRA nOna??
ToLonGLaaa saNgat Tak seSuwaIiiii...seRieS..
TaK sUka..taK sUKa!!!!!
tengOk mUka Dia Pon Dah Tau sanGAt tAk seSuwaIiiii...
THen tengOk mInggU LePas..Ok..Fine..
MeMang saNgat tAk seSuwaI..terNAmpaK maCaM keHipoKrItaN di siTu..neeLofA oK..seSuwaIii..
Nih paNDaNGan aKu jerrr...
baGi aKu saPer Yang naK jaDi penGAcaRA noNa keNaLah graCeFuL..MacaM aDa keLEmbuTan GiteW..
cOntOh beFore..VaniDa iMran..DaTin NorJuma..Yang meMang paLing KenA iaLAh noRmaLA sAmsUdiN Tu..
Haaa...Bagi aKu muKa-muKa niH aDaLAh waJah NoNa..
KaLAu maYa kariN tU akU raSa seSuwaI dengAn konSep Kawen-kaWen je KoT sebAb seLalu naMpaK dia Kat rAtu seHAri..hehehe...
NuruL sYuhaDa NuruL aIn Pon baGi aKu taK beRapa naK seSuwaiii..
Waaa...eNak je aKu kOMen..hahahaha...
taPi betUL Lah..faRa faUzaNa saNgat taK seSuWaI..sO daH taKde MooD daH nak tenGOk noNa tU..hUhU...
kaLau baGi neeLofa SoraNg aKu raSa Lagi betTEr KoT...
Erghhh...ToLongLaaaaa....

~BLeh Kasi TuKar??~

4 comments:

nur said...

sokong! tapi neelofa cakap sangat laju..huhu

Mrs Najib said...

setuju!! baru tgk td memang xsesuai suke lagi vanida ayu n lemah lembut kena dengan konsep nona..

Cik NeyNa said...

khennnnnnnnnnn...
tv3 nih ingat sumer benda letak fafau nih bleh naik rating kot..
agak-agak lerrr..
hehehe..
statement paling kejam dari sayerr..
fafau tak berapa cantek untuk menjadi wajah nona..hahaha..
bleh??

Super Nia Hana said...

eh..hana igt hana sorang je ta suka
ahahaha