Monday, May 25, 2009

Waaaa...KaGum..kaGum..

KaGum suNggUh nIh..HuHuHu...
HuHu...beRat aKu daH turUn 3kiLo Nih..suDaH meNcaPai taRgeT yaNg akU teLah teTapkaN pada mInggU iNi..so skArang taRget akU naK menUrunkAn laGi 5kiLo...sO inI taRget aKu uNtuk duA miNggU Lagi...Hahaha..LihaT Lah duNia...kiRa taK seSia Lah aKu beRkePenaTan meNahan NaFsu seRakAh iNi..jeAns LevIs aKu dah mUat..YeYeah!!!
Mama..Ohh..MaMa..haRapaN mU unTuk meNGambiL baJu-baJu kU..tiDaK aKAn kesaMpaIan...hUhu..siLa LihaT siNi unTuk keTerAngan LanJut..Hahaha..
MuKa aKu pOn dah takDe jeRawaT..keMbaLi Licin i ToLd You..Hahaha...kiRa idoK Ler akU maLu naK jaLan seSiaNg nih...siAng MaLam akU Leh KUar...hehehe...
aLhamDuliLLAh..
aKu naK kuRuiH buKan TakAt naK canTek jer..taPi uNtuk keSihaTan saMa..LagipOn riSaU gaK akU neNgok beRat aKu yaNg naiK denGan menDaDaK nih..meNgenAng kaN baCkgroUnd FaMiLy aku yaNg berPenYakiT teRutaManYa diaBetes Lagi meNambaHkaN keTakUtan akU iTu...PLUS..suMer BaJU akU dah Tak mUat..taPi seKaranG syUkur...nAsib LaH maSih Lagi BoLeh TuruN..HuHu..seKaraNg nih aKu perLu menuRunkan LagI sepULuh kiLo unTuk meeT akU nYer norMaL BML..HuHuHu..
LaGipOn beRciTa-ciTa naK neK peLamiN kan..maNa Leh bebeRat..KanG roBoh peLamiN...Hahahaha...BERANGAN TAK HENGAT!!!!

~bLeh Ke dY??~

2 comments:

sya_fezal said...

memang mengagumkanlah...caya lah ina...usaha lagi ina...semoga berjaya...ingat kesihatan sama tau ...kak sya support ina...

Cik NeyNa said...

Waaaa...
tOce..Toce...
Nih saYang kaK sha NIh...