Friday, July 1, 2011

CinDe"NEYNA"s GLasS sLiPpeRs...

HeeLs..
Me HeaD oVeR heELs abOut heELs beSideS encik DaddY..Hehehe..
LaGi eMpat BuLan Dua MinGgU unTiL haRi Yang saYa naNtI kaN..ouCh..maLu..Hehehe...
taPi perkaRa yAng menJaDi kePenIngAn saYa seKaraNg NIh iaLah KASUT..
Ya..mY oWn gLass SLiPpeRs..
KasUt aku meMang baNyak YanG heeLs seBab deSign heeLs suMer baGi aKu cecAntIk..seKaRaNg nIh aKu maD abOud rouNd PuMp HeeLs..Tak kiSaH Lah fuLL Or OpeN tOe..
aKu SuKa seBAB cOmeL sanGat..aNd SEkaraNg niH daLam cOLLection aKu aDa tiGa..
ShIdah paNggIL kasut aKu tU kasut HidunG...Hahaha..Cet..
SiLer cuCi mata denGAn piLihaN aku yaNg maNa keMuNgKinAn beSar Akan aKu senaRaI penDekkAn uNtUk kaSuT kawen Aku..Muahahaha...

 SuKer..

 HeaRt..

 Like...

 JaTuh Hati...

 COmeLnyerr...

 FaLL iN Love...

 aLaLaLa...

 i Want ThIs..I want ThIs...


wHy?? WhY??

 Ok..saYer suDah keTeMu cInTa kaKi saYer..


aMAcam??
meLeLeh kan air LioQ biLa TengOk..taPi kesIaN kaT saYer..keBaNyakkaN pateRn aNd desIgn YaNg caNtek..
SumerNyer tiNggI beLaka..yaNg mana enCik saYang iNtaN paYuNg deLima Batu bUsUk peRiNg hancInG HaPak mUtIaRa ZamRuD tU saNgat Lah TinggI oRaNgnYerr...
YaNg maNa apAbiLa di hari persaNdingaN keLak..tetAmu yaNg haDiR aKan caKap..

"OwH..saNgaT beRSeRi penGaNtin iTu..UmPamA pInanG diBeLah duA..dUdUk saMa renDaH beRdirI taK sama TingGi.."

Muahahahahaha...KoRaNg paham?? BuaT-buAt paHam..hehehe..
TaKpeR..MuRah reZekI..InSyaaLLah...
maKnanYa seKAraNg nIh keNa temPah Lah KasUt saYa seBab saya MahuKan kasut ITu..TaPi paDa ketinGgian yaNg sePAtUtnYa..
Ke......
sUrUh eNCik zaMrud tU pakaI taNjak tiNggI-TinggI??
Wakakakakakakaka........

~Owh..seKejaPan maSa beRLaLu..~

9 comments:

Super Nia Hana said...

statement berdiritak sma tinggi tu terbaekk la neyna!
ahajksss

Cik NeyNa said...

nia..
hak..hak..hak..
mari kita tunggu pendapat encik zamrud..muahahaha

Renee Meow said...

huhu.. y not custom made @absolutelygorgeous by amy...? mesti chantek! :D


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

bunbun said...

maksudnye cik neyna yg tinggi ke dia yg tinggi?





haha tak paham kias2 ni. kikiki

Rilla said...

Suka semua boleh tak? Taste kita sama lah

Contramen said...

sebab saya x pakai 7 inch punya heel..huh!

Cik NeyNa said...

renee..
tq..nanti nak p tengok..

bb..
maksudnya di sini cik neyna yang tak rendah sangat..hahahaha...

Cik NeyNa said...

rilla..
suka kan??
suka kan??
kan??
kalau sayer kayerr...sayer dah beli sumer nyerrr...hahahaha..

Cik NeyNa said...

encik contra..
erk??
nak ke??
hahahahaha...