Monday, September 7, 2009

beRbuKa PosA kaT preScOtt HoTeL...5 SepT 2009

SaBtu LepAs keLab MobILeIRC teLah menGadaKan maJLis berBuKa PoSa kaT preScoTt hoTeL, kLang...meMuLa akU taK berMinaT Lah naK jOin saNgaT seBab aKu daH Lama TaK aKtif kaT keLab Nih..maSa paS aBih Dip duLu jeR aKtiF..taPi teTinG berIya naK peGi..sIap toLonG baYaRkaN LagI unTuK aKU..sO aPA LagI akU tInggaL maKan je Lah Kan..peGi Je Lah..aJaK enCiK daDdY seKaLi..LaGipOn dULu dIa joIn keLab nih gaK..TaPi dIa bAyor seNdirI Laaa...gI Pon baRu daPat duEt Free KaN..aHakz..So peTang Tu daLam pUKuL 3 aKu peGi aMik teting kaT pUdu..meMuLa rancaNg naK gI nGan iTu paKciK..taPi keJe KonOnnYa taK siAp Lagi..sO keNa gI seSorang (haNgen TaHap 1)

Waaa..NyeSaLnYer paKai baJu Nih..NaMpak GoMuk!!

SaMpai Lak KL jaLan JeM giLerrr...meManG seSak saNgat..jaLan pOn sLow-sLow..Nih Lah YaNg meNambahkaN keMarahaN aKu kaT paKcik tu (haNgen TaHap 2)..YeLah..kaLau diA aDa..aDa gaK kawaN naK seSemBanG..HiEEE!!! dia meSeJ pOn aKU raSa maCaM maLas Nak jaWab..taPi keNa jaWab gaK..yeLaa..aKu nih Kan sOpan saNtUn daN beRbUdi baHasa...Hahaha..

WaTeveR iT is LePas aMik tetIng teRus GeRaK gi sHaH aLam..amIk paKcIk Tu..TheN terUs geRak Gi KLang..meMuLa sesaT gaK naK pI caRik HoteL Tu..TaPi naSib BeK jUmpa..fUh..kaLau taK maU buKa poSa NgaN koRek HidUng..Hahaha..weLL..eNjOy PicCas..jaNgan terLiuR di buLan PosA Nih eK..taK daPat Lah sumer..Coz BaNyak saNGat..So seBahaGian yaNG terMamPU Jerr..maKanan Dia Not Bad..baNyak GiLerrr chOices..SiaP boLeh TaPau baWaK baLik..Nih Lah fiRst TiMe Aku gI buffEt YaNG Leh taPau..siaP seDiaKan PLasTiK Tu..Hahahaha...

WaJah-waJaH..KeLapaRan....


IkUt PusInGan JaM :
keRaBu wiTh muLtiPLe cHoIceS oF saUce..Mee SuP..CheeSe caKe (sHedaP!), TaPai, BLacKfoResT..PudIng CaRAmeL..


IkUt PusIngan JaM :
GuLai SotOng..LaBU..TaUhU..ULam-uLamaN..SoSeJ paNggaNg..ChIcKen WinG paNggaNg..


IkUt PusIngaN Jam :
NaSi GoreNG aNd BiHun sIngAPore..aYam wiTh spEcIaL cReam..kaRi aYam..SaYuR caMpUr wiTh oYsTer SaUce..UdaNg maSaK haLia..reNdaNg daGing..


IkUt PusiNgan Jam :
KeraBu teLur..keRabu DaGing..BuBur gaNdUm..BuaH-bUahan..GaDo-gaDo (taPi akU taK taU maNa kUAh diA)


ikUt pUsingan Jam :
JeLLy's..aIS kaCaNG and CenDoL..AgaR-aGar (SiaP ada waRna BiRu TaK taHan..aNeKa keK..tHen kuih-mUih (pOpIa nIh ciCah wiTh maYonaIse..seDaP!)


Me wiTh RedLipsTik


TetIng meLantaK poN semPaT PosE..


DaRi kiRi..Ezu (CheeSe)..CheMey..ReDLipStik..


BaRdsYah daPat LucKy dRaw..sUka Ko ek?!!


kiToRaNG seDaNG meNapaU unTuk saHuR nanTi..aHakz..


PeRson wHo aLwaYs maKe My dReaMs cOme TruE...
LoVe YoU aLwaYs..bweK!! (^_^)



**Pix Credit To Miss EzU CHeeSe..

4 comments:

Bard Syah said...

nGehehehehe ..
ETEKKk!!!!!!!~~~
**yu ol ni mmg suka mengglemerkan ai la. nGehehe..

Contramen said...

naseb abek ada gambar saya..
hehe

Cik NeyNa said...

Ek ELeh..
PoYo Lah Ko BaRd..

Bard Syah said...

Bukan poYo La .. kiYut~! Ahak!~