Monday, September 14, 2009

YeYeah..saYer aDa saNdaL baRu...

Hua..Hua..Hua..
SabTu LepAs aJak ZaZa..peRgi unTuk mendApaTkan SaNdaL baRu seTeLah berJaYa memPeroLehI suMbanGan DaripaDa YanG berBahagIa taN sRi RosMaini (sILa reFer enTrY nIH) MaKanya gI amik ZazA paStu teRus PeGi preSinT 2 duLu seBab aDa JuAlan "JOM RAYER"..aLa..maCaM aLa-aLa saLe GiTew..za aJak pegI situ seBab diA naK betULkan HeNpOn diA..kaT siNi pOn aDa geRai henPoN gaK..aKU tengOk aDa oRaNG beLi bLueBerrY CSL..buKan BLacKberRy Lerr..tApi oK Laa gaK..heNpon RaYer Ke KAk?? naK sHow Off KaT oRaNG kaMpUng Ek?? hehe...
paSTu kiToRaNG aDa Lah beLi lah yang ManA maKanaN yaNG diA jUaL meMUrah..maCam hOt chOcoLate CaDburY Tu..aFteR daT kiToRaNG tErUs gI aMpang..SiNgGaH uMah PaKcik aKu naK amIk kUeH raYer YanG keKawaN akU orDer ItU..baNyaK gaK..beRat seh NAk baWak SeSorAng..AdeIh..
TheN memULa za Nak aJak Gi jaLan taR..taPi biLa fikIrkaN baLIk meSti begItU seSaK seKaLi oraNg..haDoI..beK LupaKan saJa TeRuS niaT yaNG suCI murnI ITU..terUs kiToRang gerAk ke Mid VaLLey..
SeBeLom ItU..Ini Lah yaNG saYa peroLehI unTuk peNCarIan haRi iTu..

HasiL suMbaNgan PenUh TaN sRi YaNg beK ati..

meMuLa meManG naK beLi sePerTi yaNG yaNg nIH taPi waRna meRah daH taKde YaNG ada WarNa oRen..taK canTek Laaa...So aMik je PaTerN niH..naMa dIa CLEo..waRna CoTtOn canDY..(ai Like NaMe coTtOn canDy ItU!) memULa iNgaT naK amIk waRna bLacK LaveNder..TaPI oNce aGaIn..taKde StoK..aIseH..aPa YAng Ada?? maSa Nih paTerN oLivIa beGiTu banYAk seKaLi..baRu taMbah sToK kOt..seBab aRi Tu pegI nGan tetIng taKde..sO aKu caRiKan uNtUk poOjah Lak..seBab dia Ada PeSan UnTuk beLikaN dia SaTu..diA naK waRna meRah..So i BoUghT iNi unTuk dIA..sIap JiBbiTz Lagi..aHakz..veRy tHe cuTe Kan??

KasUt PooJa..

aKU iNgat nanTi akU pOn naK beLi jUgaK Laa..naK beLi waRna GoLd..seKaRaNg nIH kaLau ikUtkan haTi yaNG pUtIh beRSiH iNi memAng naK beLi jeR..taPi meMandaNGkan baRu aMik cLeo Tu..taNggUhkaN duLu haSrat suCi murni ITu..maU rabaK pUrsE aku KaNG..nIh POn akU beLI guNa suMbaNgan taN sRi itu..maSa aKU tenGAh piLih-pILih Tu maTa zaZa dah BErKedIp-keDiP meNeLan aIr LiUr..berKenAn Lah Tu..aHAkz..RuPAnYA beRkenAn juGak..aKU suggeStkaN dia aMik oliVia waRna gOLd Yang maCam Aku naK tU..teNGok..baIkkan aKu?? sugGeSTkan Yang terBaIk uNTuK keKaWan..Haaa..maNa naK caRi kaWan yang Bek maCam Aku?? Hehehe..paStu aKU siAp sUruh Za beLi jIbBItz SkaLi..So InI Lah kaSuT zaZa..

KaSuT zaZa..

aKU siaP tRy LaGi unTuK jaDI mODeL kaSuT nIH..seBab akU taK dapAT beLi LagI kaN..aHAkz..ALalalala..CoMeL sanGat..dIanYer bUnGa Tu yaNG akU taK taHan..sHinIng-shinIng gIteW..hehehehe..

aLaLaLa..sUngGuH comeL di KaKi aNak gaJah nih..

So maSa kaT mId vaLLey Tu JugaK kItORaNG dah paKaI kaSut-kaSut bARu nIh..ye Lah naK roUnd miD vaLLey Kan..keNA Laaa paKai yaNg seLesa..(tetIba Laks!)
pAstU iNgaT nak buKa kaT naNdoS..seSampaI teMpaT dah FuLLy BooK..aIseH..TaPi dISeBabKAn naK saNGat maKan NAndOS Tu..kiToRaNG saNGgUp TuNggU saMpai pUkUL LaPAn..taPi beFore that beLi Lah maKanan YanG riNgan-rInGan UnTuk bUka kat jUSco..paStu KiToRang BUka daLam keTe seBab baNyak temPat kaT siTu dah penUh..taK de seAt..daLAm PuKuL LaPAn baRu daPat BUka nGan naNdOS..


Tu Pon daPAt teMpaT yaNG seMpiT..yaNg menYamPAh Tu aKak SeBeLah aKu NIh doK tetEngoK akU deNgan muKa beLagaKnya..PeHaL Lak..diA inGAt Laki diA tU enSem SaNGAt kOt saMpaI akU nak nGoRat..eK ELeh..taK heRan deee...eNciK daDdy yaNG taK enSem Tu LagI enSem Tau..Hehehe..jaNgan MaRe Arr eNcik..
AkU oRder aYam YaNG hOt deNgaN peri chIps aND for The FirSt tIme aKu tRy gRILLed veGe..YucKs..aI donT Like Lerr..maYbe SeBAb akU buKan veGe PeRson..kaLau taU aMik coLesLaw LagI baGuih..

mY dInneR UnTuk aRi Itu..Hahaha..

Haaa...LuPa naK ciTer...maSa za TenGAh jeJaLan nGan kaSUT baRu diA tU..berJaLan nGan meGaH seKaLi..seKaLi diA taK peRasaN yaNg diaNyerr jIbBiTz daH HiLanG sebeLah..wAkakakaka..abIh Laaa Zaza..KaSut Ko daH taK cUn daH..Hahahaha...



~tQ sO mUcH dY..jaSaMu diKeNang!~

4 comments:

Contramen said...

ingatkan ada sKandal baru.. >:/

Cik NeyNa said...

HUH..
Tu Lah dIa kaLau daH naManYa cemBuRu BuTa!!!

Contramen said...

cemburu tu tanda sayang.. :P

Bard Syah said...

Isk . cenGGini punye sandal pon ade ke .. Cam uLat2 jeh .. **LariKkk!!!~~~