Tuesday, December 22, 2009

TunGgu SeKeJaP...

TunGgu seKeJaP waHaI kaNda keRanA hUjaN maSih RenYaI..
TunGgu SeKeJaP daLam peLukaN aSmaRa Ku..

PerNah denGaR LaGu Tu?? TakkaN taK penAh kOt..sI jaCLyn vIctOR berIya SiaP meNang seBab nYaNyi LaGu Tu..sItI sItOt Pon sIbuK naK nYaNyi juGaK LaGu tu biLa uDaH diPemeSkaN oLeh JV..seBeNArNya baNyaK yaNg hePi-hePi YaN
g aKU naK sToRy kaN..sIaP gaMbOr BanyaK daH niH naK upLoaD..taPi biAsaLaH..keRaNa niLa setItIk roSaK susU seTemPaYAn..
Haaa...
diMana Di SinI iaNya memBaWa mAKsUd waLaU kiTa hePi baGai naK rak Pon BiLa terJaDinYa seDikIt perKaRa sedih..eVen seDikIt aKAn terUs menGhiLaNgkaN seGaLa keSeroNokkaN...ada paHam?? SiLa buAt-buAt paHaM..
Haa...
So Ini adaLah KaJiaN yaNg tetIba aKu naK buAt tenTang seOraNg LeLaKi..IaNya aDa Lah beNDa aPa YanG beGiTu aND aMat diPenTiNgkaN menGikut tuRuTan nomBoR ye MUrid-MurId..
maRi kiTa LihaT raNkIng terSeBuT yaNg maNa kerTas nYa diSumBaNG oLeh teMpaT penGkaJi berTugaS..


MaKa siLa berIkaN penDaPat aNda..paDa penDaPat ProFesOr neYna..SiaN aWeK dia Tu..haNYa berjaYa berAda Di teMpaT yaNg ke tUjuh daRi keSemUa PesaIng-peSaIngnYa..taPi iTu kira ok Lah KaN..DaRipada dia di grOuP kaN keDaLam "LAIN-LAIN"..Hehehe..
sEkiaN..NeYNa meLaporKaN uNtuK heAdLine haRi Ini...


~"JaP" iTu beRmaKna EsoK!~

4 comments:

Contramen said...

hmmm..

missSya said...

si lelaki tanya kat awek dia..ermm klo u tahu mana2 keje kosong bg tau saye ek..aatau ..ini maksud per??????? kata letak keje no.1..naper lak nak peningkan kepala awek...huhhh hehehe klo betul2 pentingkan keje..sdiri usaha laa...klo tak kena upgrade awek ke no.1 (pengiktirafan tu ...) macam2

Cik Arin said...

ok ler tuh nomber 7 huhuhuhu

Cik NeyNa said...

kak sha..tak paham laaa...

teting..NOMBER ek?? nomber laa??wakakakaka