Tuesday, March 23, 2010

veRy aI Like...


KoRaNg tenGok taK citer nIh? Na-o-Mei kaT tV3 haRi isNin saMpai khamis puKUL 6.30 peTang..meMuLa akU maCam maLas NAk LaYan taPi LaSt-LaSt aKU LaYan..seBab pe?? SeBab aDipUteRa...

Waaaaaaaaaaaaaa....
semEnJak Dia KuRuiH nIH dIa maKin maChO..aND so SweeT..
AdUSh...I'M meLtiNg Laaa...
and YaNG aku aMAt taK pUas Ati pehAL oMeI nIh bLeh TaK naK kaT diA?? dIa pi LaYan sI aRmaN yaNg maCam gaY tU..
Yewwwww...
peLLLeAseeeeeeeeeeeeeee...
Hehehe..MeMang EnTrY nIh buKan unTuK naK menYataKan PasaL sIpnOSis ciTer NIh..seBab jaLAn citer Dia taH pe Pe baGI aKU..YaNg paLinG akU taK skA waTak naBiLa Tu..Hieee...pOyOs..buKan naBiLa yaNG poYOs..TaPi waTaK iTu..sILer JaNgan SaLAh paHam..
Haaaa...YaNG aKU maRah BiLa sI oMei Nih pI naK keNenKan sI reZa NgaN Lia YanG udaH tiDaK sUCi LaGi (Wah!)..seDaNgkaN dIa taHU seJaraH si Lia nih..heK eLeh..aKu SoKong caKaP si ReZa Tu "InGat oRaNg taKde keLas ke??"..Hehehe...
ALaLaLA..
CaYaLah Lu reZA...
caM tIngin naK tengOk teaTer sRi meRsiNg yaNg teNgah taYang kaT isTana bUdayA sKanG niH..sebab NAk tenGOk aDipUteRa Live..OoPs..taKLeh..kaRang oraNG caKap aI niH sUKA enJoy Lak..taK piKiR oRaNG Lain YanG sedaNg sUSah paYAh meNCari Duet..memULa aI maCam naK jaDi baIk..aI naK menGaLah paDaHaL akU taU akU taK saLah..TaPi biLa bLogWaLking taDi..aYAt dia suNggUh menYakiTkaN atI..diA taK baGi peLuaNg LangSUng uNtuk Ai meNjeLaskaN dUdUk perKaRa yaNg seBEnaR..sO..LaNtak Lah..aKu pOn aDa HatI daN perAsaan..haTikU buKan PuaLam (pInjam aYat kaK sU..waLauPon akU taK taU puALam Tu aPA..Muahahaha!)
eH..daH terKona Lak..
pe-Pe Pon..
Reza..kaLAu oMEi TAk Nak..aKu naK..Muahahahahaha...


~haTe My fLow!!~

3 comments:

Cik Arin said...

laki orang pun nak ker?

Cik NeyNa said...

aku kata "reza" lah...dia mana kawen lagi..

missSya said...

bior ler orang cakap ina...hanya jauhari yang kenal manikam...