Tuesday, May 4, 2010

DuSun eCo reSorT..

Ari Tu aKU joIn PUSPANITA gI waT jungLe TraCkIng aNd sO on pUnYa aKtiVitI YaNg seWaKtU denGannYa..dI dUsun eCo reSorT kaT beNtong PaHang,,beNda niH seHAri seteNgaH jErr..taPi beSt..seBab LiKe aLwaYs..wHen KiTa "BUSY" kiTa aKan meLupakAn aPa Yang berLaKu..maSa memuLa SaMpaI Tu iNgaTkaN temPaT nIh  MaCaM tak beSt saNGat..TaPi ok Lah..Not baD..YaNg peNTing aIr Dia MeMaNG seJUk GiLerrr...aKu saMpaI haMpir deMam seLsema maSa daH baLik sINi..saMpaI saNa kiToRaNg keNa tuNggU Lori piCkup yaNG naK aMik KiTorang..seBaB bas taK LeH maSuk DaLam tu seBab jaLan HuTan kan kEcik..naK jaLan kaKi haRap maaF Laaa..taPi biLa neK LorI nIh rasa macaM peLariaN vIetNam PoN ada GaK..Muahahaahaha..

 ecaH meNunJukkaN caRA yaNg betUL uNtUk naIk Lori itu..

So aKtIvItI yaNg kItoraNg bUat iaLah petAng tU naik tIti gaNtUng then FLyIng fOx..maLam ada baRbeQuE..esOknYer jUngLe TrackiNg..PastU haaa..yang Nih yAng beSt..kiToRaNG keNA naIk raKiT..maSaLahnYer raKiT tU keNA bUAt seNDiri..adeIh..sO iNi Lah peNGaLamaN kItOraNg BuaT raKiT..sO paSnih kaLAu ada baNjIR ke Apa..aKu daH tau BUaT raKiT..MUahahahahaha....

 fLyInG fOx SeSsiOn

 
DinNer!!!

BerIyeR jer maSa jUngLe traCkInG tU..KonoN sUsah paYah paNjaT buKiT Lah..PeGEdahhh...peNAt guIder tU naK meLayaN kiTOraNg yaNg seKeJaP2 naK bereNti naK ngaMbek gaMbOr..hUhUhu..


 BeRiyeR menDenGAr caRa naK bUAt rakit..


 beRiyEr juGaK meNgaPLikaSikaNnYa..


BeSiAp UnTuk berAkiT..


AdeIh..BosaN..seBab naK beRakiT tU taK saMpaI beRapa MeTer jerrr..HuHu..bUat penAt je WaT raKiT berIyEr..


Haaaa...YaNg paLiNg unIk daN ekSKLusif iaLah menAtaNg nIh..taU taK nih aPa?? Nih LaH LamPu jaLan..Haaaa...taKjuB kaN?? kaT putRajaYa pon taKde LaMpu JaLan mAcam Nih taU..kaT sIni je Ada..Heheheehehe...
WhaTeVer It IS aKu meMang haViNg fUn Laaa...terIngat Masa zaMan sKoLah DuLu..seLaLu waT aKtIvItI cAm ni..eVen waKtU tU aKu gaStrIk Pon aKu gaGah jUga naK peGi...bILa pareNts aKu taNya daN daN aKU caKap sEhaT daH..Muahahaahaha...daN keRaNa iNi jUga akU iTaM..Waaaaaaaaaaaaa....caMner nak puTiH kaN baLik Nih??!!!!!


~wiLL foLLow You..~



2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh!! best woOo jungle tracking..

dah lama x wat aktiviti camni. huhu..

daripada bikin rakit, baik berenang je. sama jugak akan basah! hahaha..

best! best! pengalaman tu.. leh la masuk skuad menyelamatkan orang banjir nti. hihi

Cik NeyNa said...

Hahahampeh..
masalahnyer berenang pon eden tak pandai..guano tu??

haah..dah lama tak wat aktiviti camni..masa nek bukit tu memang pancit habih..adeih..