Monday, December 13, 2010

FirSt..

PeNatnYerrr...
terAmaT..NaK cUtI..naK cUtI...Hehehehehe..
sejaK daRi JuMaaT maLaM saMpaI seMaLAm direCt..aKu sUper BUsy..BusY taNg dI caRik senDiri..Hehehe..SO seKaRang nIH haMik Ko..maTa naK bUka pOn MacaM naK TaK nak...tePek beDaK pOn macaM taK naK LeKaT kaT mUkA nIh..adeiH...
aPa yAng aKu bUAt..aKu aKan ciTer KeMUdiAn..seKaraNg Nih aKu naK cIteR aKu dapAt awaRd..
MAK..ceK daPAt aWaRd Nih!!!

aHaKz...Nih fiRst tiMe TaU..sO sanGat teRhaRu..HuHU..
Okeh..meH tengok awaRd ApA..
TaDaaaaaaa....






AhaKz...
BeaUtIfUL Ok..MuLa maTa naK geDik-geDik niH..hehehe
TImeR kaSeH Laaa pAda cIk sYaFa YaNg saNGat cOmeL itu..
bLogGer PeNAng dOWh..maK sOoka jUMpa oRaNg kaMpUnG..hehehehe..

Ok..Now aKU naK baGi aWaRd NiH uNtuk bLoggeR-bLogGer YaNg saNGat beaUtiFuL Laaaa..15 Ek??
jaP..PiKir..PIkir..sapeR kaH sI caNteKs YaNg berTuaH itu..aHakz..


 
 (acI taK naK baGi baLik kaT sYafA..seBab sHe iS sUcH a SweetHeaRt..hehehe!) 
 
 




1) Thanks the person who give you this award
2) Link that person at your blogroll
3) Spread to 15 blogger which you think awesome


~AweSome!!~

3 comments:

TopsyTurvyMum said...

Salam Neyna,
Thanks bagi award ni kat ahkak..auww..terharu sungguhhh*emo*

*hugs*

cik syahira said...

assalamualaikum neyna.

terimakasih! ^__~

~aSHa~ said...

wah dik...terima kasih..terharu seyhh.....

ehehhehe nti akak tepek kat blog...ptg skit ke...