Thursday, December 9, 2010

GeT on boaRd...

JeJaLaN kaT jUSCo NgaN sHiDah..tetIba Ada sOraNg cHIneSe MinTa me And sHidaH to sIgn Up foR "geT oN bOaRd" tO sToP cHiLd AbUse..Huish..aKu isI aJerrr..
HaRus Laaa...saNGat saKit haTi Nih biLa tengOk aDa BudaK-bUDaK yaNg keNA deRa..kaLau ye Pon tengAH maRaH or WhaTeVer sILer jaNgan LePAs kat BUdaK tu..aPa Lah sanGAT yaNg diOrAng PAham..Hieeee...
 

keMAraHaN aKu semAkin berTaMbah biLa tengOk vIDeo sOraNG  bIbIk YAng taK seDaR dIri nIh baGi maNdI bUDaK NIh macaM naK baGi maTi LeMAs Jerr..Hieeeee...
tah pe Pe LaH diOraNg nIh..macam Lah dIorAng tU duLU taK peNaH keCIk..hIeeee...
beNaK saNGaT kO paLer Otak Tu SaMpai taK taU naK pIkIr Baik BuruK..
HuH!!
keKAdaNg keRaNa CiNta pOn diOraNG sanGguP tenGoK aJer nIh aNaK keNa deRa..paStU bLeh bUat aYAt..
"SaYa tetAp saYAng kan dIA.."
ChaIttt..peGeDaH!!! HUH!!

TeNGok aKU daH mULa memBebEL..hehehe..
So baCK to The StOry EdeN Pon ISi Laaa..
So eVeryOne..raIse YoUr haND tO sToP cHiLd aBuse..

SiLer aBaIkaN mUka comoT baRu baLik keJe IteW..

SiaN taU..dIoraNg baRu NaK meRaSaI nIkMat dUnia nIh..TaPi seKaLi bILa daH daTAng kaT dUnia NIh..maLaikat yaNg dihaRaPkaN aKan menjaGa diOrang beTraY dIoraNG..sO dIoraNg nak menGHaraP kaT saPer LaGi kaT dUniA nIh?? HuHuhu..eMosI terLebih dI sItU..

 
TaPi betUL per...hehehe...naK gaK aKu betUL..
aKu tak maMpu LaH naK ubaH NIh sUMer KaN..taPi aT LeAst BiLa kaT daH iSi bOrang nIh kiTa Pon meNuNjUkkaN yaNg kIta Juga tak suKa beNda niH KAn?? kaN?? Kan??
Waaaaaa...PandaInYer Cik neYna berkaTa-kaTa..anaK saPer LaH Nih..
Hehehe...


~raisE yOur haNd!~

3 comments:

CikSyafa said...

my dear ,

syafa ada award utk u ^__^

singgah collect ya

http://justyouni.blogspot.com/

haffizmohdnoor said...

Yup.. give your hand.. Apis ada jugak tapi online lah :D

Cik NeyNa said...

cik syafa...
wahhhh..
terharunyerrr...
tak sabar nak pick up nih..hehehe

apiz..
gud..gud..hehehehe