Friday, December 3, 2010

naK gaK kerUsi Nih...naK gak..naK gaK..HehEhe!!

aKu serIes NiH..aKu TaK KisaH naNti peLaMin aKU maCaM ner..naK saTU paNeL kerr..10 paneL kerrr...KeRaWaNg Kerrr...cHAndeLiaR Kerrr...PaKAi LiLin kerrr...I dOnt CaRe..jaNjI puaS haTi aNd waRna meRaH..seBab buAt masA nIh memAng taKde Pon deSigN-desIgN peLAmin yaNg bebEtUL meMbuAtkaN aKu jatuH chEnTA..maYbe Dah baNYak saNGat KoT yaNg aKu TenGok..hehehehe..taPi yaNg aKU penTingKan di SinI ada LAh keRusI peLAMin itU..
WHY???
iNI ada LAh  keRAna akU yaNg naK keNA tadaH MoNtOt dOk kaT keruSi Tu..hehehehe..sO aKu nak keRusI yaNg saNGat cOmFortAbLe..YaNg aKu Leh doK stRaIght aNd taKde LaH naNtI aKu dUDuk NamPak aku nIh memBoNgKok Ke Apa ker..saNGat bUruK hOccaY??
paStu yaNg MemAng bIg nO iaLah KeRusI yaNG aLA cLeopAtRa Tu..
aLA YAng penGAntIN LaKi nGaN pompUan dOk seKaLi Tu...
MaCaM Nih Haaaa...


TaK KisaHLah Lawa macaM Ner PoN..aS LoNg aS aKU kenA berKonGSi nGaN peNGAntIn LaKi..I dOn'T waNt..
Haaaa...maaFLaH...meMAng daRi dULu aku daH tetApkaN aKu taK Mo..aku naK kerUsI aKU sOraNg jErr...Hehehehe..GiLer TaMaK Kan..Muhahahahahaha..

 CoMeL kaN??

yeLAh..
taK Mo aRrr NAnTi MoNtOT LagA-Laga..(MontOt ai nIH daH LaH  sanGat cOmeL!) taPi kaLAu peLAmIn UntUk kaT uMaH naNti haaaa..BoLeh..taPi KaLau kaT dewaN naK keruSi soRaNg-sOrang jerr..kata RaJa seHAri..maNa LeH shaRe2 KeRusI..hehehehe...(daH teseRLaH ciRi-cIrI queen ConTrOL naMpaKnYerr..)
HaRi Tu masa keNdUrI ida..Try Dok kaT kerUSi peLAmIn Dia yaNg hIgH baCK cHaIr tU..


WaH..sanGat seLEsa...
biLa saNDaR Tu raSa beST saNGat...paSTu raSa maCaM besT jeR bILa daPAt kerUsi beSar-beSar gini uNtuk jaDi raja seHAri..hehehehe..meMang suker Laaa..
So aKU dah decIde NaK keRusI yaNg meNampAkkaN aKU ini keCik..sO keRusI iNi jUgaK yaNg aI naK..aHaKz..
TaPi kaLau LAh bLeh daPat keRusI nIh waRna merAh..
waHhh...maK baNgga uOLss...
MacaM Nih..


SebaB nyEr maK naK baJu maK naNti betUL-betUL menYerLah sebEnaRnYa aKu keTika maK dOk aTas KeruSi tU dIk NOn..aHakz...TaPi boLeh ke DaPAt??
sebAB kebAnyaKkaN bUtIk penGAntIn seDiaKaN yAng waRna puTiH..seBAb pLaYsaFe..seSuaI ngaN waRna pe Pon..
YeR..YeR..sILer ToLak tePi iTu NAS GREAT IDEA..
KaNg aKu nYer teTaMu keNDurI maKAn bisKoT meRi ciCaH MiLo seMaTA naK reaLisaSikaN imPiaN aKu naK hIre NGI..(eH..MiLo pOn maHaL per?!)
So caMner??
aKu daH mULa caLL buTik yaNG aKu naK sewa peLAmIn Tu..aNd ada saTu bUtik Nih meMAng haRga aMAt berbaLoi-BaLoi..taPi tak sUre LAgI..aKu kenA baLik DuLU aND sInggaH bUtIK tU..
sO keEp wiShIng aND hoPiNg jeLAh cIk neYna yerr....

~MiNimiZer...~

3 comments:

K.I.N.A said...

suka kusi yang comel gmbr no 2..aaa..comelnye..

Cik NeyNa said...

haah..memang comel..
tapi untuk saya tak sesuwai laaa...huhuhu..ai nak kerusi yang nampak ai kecik..uhuk..

Lala said...

suka yang pertama itu!!