Monday, April 5, 2010

My "TheRapY" SeSsion..

hehehehe...TERAPI?? aPa Itu???
Yaaa...My teRapi is sHoPping!!!...Hua..Hua..Hua..ai Like VeRy beRrY sTobeRi Laa..JumaaT aRi tU kaK dIk bIsiNg..daH LamA taK gI uMah dIa..Hehehe..Bz Lerr...(Ye Ke?)
So aRi Tu caKap Lah kaT kaK dIk juMaaT paS keJe aKu pI saNa TidO saNa..PaSTu dIa aJAk gI jaLan TAR oN saTurDaY..aKu pOn oN Lah seBab aKU pOn bOsaN taKde WaT per kaT uMah (aL-MaKLum Lah oraNg Yang suKa eNJoY niH maU maTi keBosaNan!) taPi aKU caKap kaT kaK dIk taK JaDi tIdO juMaaT..seBab aKu caKAp tingIn naK gi jaLan TAR tU biLa daH pePeTaNg..dIa KaTa On Jerr...sO aRi saBtU Tu aKu keMas UmaH sEsiKiT paGi Tu..PeTaNG daLam PuKuL 2.30 terUs gerak gI uMah KaK dIk...yaNg beSt Gi UmaH kaK dIk seBab daPat JuMpa KhaYra!!!! Hehehe..
TaPi aLaaaaa...kHayRa daH LuPa daH ngan MummY dIa nIh..maSa meMuLa Dia Masuk keTe Tu Dia MAcaM meMaLu tenGoK aKU..kaK dIk terUs beBeL..LenkaLi LiMa taHun seKaLi baRu daTAng..CeH!! TaPi gaMaKnYa kHayrA keNaL keTe aKu sO baRu dIa daPat reCaLL baLik..baRu dIA mULa naK nGan mUmmy dIa Nih..seRonOk LaYaN dIA..daH paNdaI jaLAn..UsaH kaTa jaLan daH berLarI daH Pon..Hehehe..maSa kaK dIk teNGah TuNgGu naK meMBaYAr kat rejeCt sHoP peRtaMA komPLeKS..aKu LaYaN si KhaYra..waH..Dia PoN daH paNdaI sHoPpIng..aKu duKuNg dIA..dIa aRAh Kan maNa nAk peGi kat temPat beBajU Tu..dIa PILIh-PiLih baJu..waH..MaCam OraNg-oRaNg tUa Jer..sIaP taNya aKU Lagi "TeK?? TeK??" (SiLer HoLd duLu pemIkIraN anda!) maKsuD dia.."CaNteK??caNtek??" Hehehe..
keNa keNan saPer La eK? kaK dIk kaTa keNA keNAn aKu..eH pe Lak?? kaK dIk pOn KaKI gaK..Hehehe..paSTu gI jeJaLan kaT paSaR maLAm Tu..peRgHhh..meMaNg peNAt..
aKu beLi tuDunG dUa heLai..Tu jer..TaKde Pon..kaIn-kaIn kat situ baNYak YaNg caNtek..TaPi maCaM takde MooD naK bUat baJu..So YaNG LELain JusT wiNDow ShOppIng Jerr...Ok Lah Tu kaN fOr My tHEraPy seSsIon..daRipaDa dOk uMah seSoraNg..MaU naNti aKu maTi taKde SaPE yaNg taU..Hehe..
YaNg besT seBab DaPAt peLok ciUm KhaYra..mummY riNDuuuuuuuuu...
tenGok dIA menGgeDik biLa deNGAr LaGu jaCko kaT seMua HoUSe..paStu BiLa akU naK jeJaLAn..beRiYa nak IkUt saMPai berLari-LaRi..riSaU akU dia JaTUh..HuISh!!
yaNg PaLiNg taK taHan dIA suKA jeRIt..
aDeiH..peKaK mummY khAYra Oiiii...
Hmmmm...
meLihaTkan KhaYra..bUat aku terPiKIr caMne orAng LEh meNDerA..meMbuNuh..sUCh gReaTest gIfT maCam tu..meMaNG anugeRah ILLahI..teNGok dIorANG yAng sUCi Tu haTi Leh Jadi teNAng..TENgok keLetaH dIoraNG..Hmmm..terGamaK haTi dIorAng kan..
taPi muMmy taK semPat aMik Pix KhayRa yaNg daH Leh JaLAn..seBab terLaLu sYoK meLaYAn bUdaK keCIk Tu..
Haaa..LaGi saTu yaNg paLing aKU raSa naK geLak iaLah dIa daH paNdaI beBAL hoCcayyy...biLa dIA taK daPat aPa YAng dIA naK dIA Lari saMbIL naNgIs paStu pUkuL dInDing..Wakakakakakakaka...
LaWaK Lah KhaYra BaTRisYia NiH..
InGaT naK uPLoad Vid KhaYra..tapi FormAt iN 3Gp..sO akU taK taU..Muahahaha...
seBijak akU pOn aDa boNgOknYa JugaK..
aKu wAnIta bIAsa..HuHu..


**tuHaN tOLoNg nYaTaKanLah...
PadaNya tenTaNg CInta..
aDakaH maSIh dIrIkU dIperLukaN..
TuHaN tUjukkan PAdaNYa..
TeNtaNG aPa YAng aKU fIkIrkaN..
aDaKAh cInta Ini peRLu uNtUk dIrinYa..



~BaCk tO aS wHat i am beFoRe...!~

2 comments:

missSya said...

huhuhuu..jeles nyer..nak itot gak ...jalan2 ngan kakdik jer yer...kak sya & damia bila????????????????huhhuuhu...

Cik NeyNa said...

kak sha tu yang bz...
hehehehe...