Thursday, November 25, 2010

aLahaI JonI...

JonI bUat peRaNGAi baLik..taK naK maKaN..daH dUA haRi..
baGi PoUcH..dIA maKAn..tapI LePAs tU muNtah baLik..YeLAh..peRuT daH maSuk AngiN..taH-taH diA taU aKu naK tIngGaL diA LAgI tIga harI..seBAb MiNgGu nIh Ada taKLimaT sKALI nGAn faMiLy daY baHAgian kaT KuALa seLAnGoR..aDoiiiii...caMne Nih??
memULa INgaT naK BiaR jer Dia kaT uMAh..seBAb taKnaK dIA raSa stRess AsYik kenA bOaRDinG jerr..GipoN nIh dIA dOk uMAh dIA senDiri..okLah Kan..
LeTAk maKan bebANyaK..PAsIr pe SumeR..TaPi biLa tengOk dIA tak NAk maKAn theN muNtah-mUnTaH..aKu daH taK seNAng dUduK..PaGi NIh dia MacaM daH taK aKtIf saNGAt..MaTa PoN taK Mo BukAk..Hmmm...
caMne NIh..TaK saMpaI haTi NaK aNtaR diA gI bOardIng..aKu raSa dia macaM TAu YaNg dIA naK keNA tIngGaL..tu YaNg diA bUAt peRangAi..Hmmm..
sO taDi iNgat naK tiNggaL kaN dIA kaT uMAh soRaNG akAk kAT opis NiH..sebaB uMaH diA pOn Ada TucEn...sO maYbe JoNi taKKan Rasa LoNeLy saNgat..aKak Tu pon kaTa Ok..
taPi aKak tU taNya Nape tak BawaK jer..aKu taKut taK Leh SebaB doK kaT resOrT kaN..
taPi seKALi enCik barsHAh (OraNg yaNg maNaGe FaMiLy daY kiTORaNg!) meNyaMpOk..naPe TaK naK baWaK jer..aKu caKAp Lah kaLAu aKu aDa beG yaNg bOLeH LeTAk peT tu aKu daH bawaK..NiH taKde..aKu jusT adA caRrIeR..kaNg orAng naMpAK LaK akU usUng caRrIer Tu..seKALi dIA jawaB..TempaT yaNg kItOrang naK dOk Tu bUkan hOteL..taPi aPaRtmeN..sO taK perLu LaLu LobI masa NaK ke rUmaH Tu..dIA kaTa BaWaK jeR JONi...
ErK..Ye Ker??
Dia kaTa iYerr..baWaK Jer..
aKU Pon APA Lagi..pUcUk diCita stAdIum bukiT jaLiL Laaa...
terUS taK jaDi tInGgaL jOnI kaT uMah kak Na..anD kaK na kaTa naK pInjaMkaN caGe keCik..aKU LaGi Lahhhh Mak SooKaaaaaa....
ThaNKs aLLAh..
LeGA..sO baLik nIh naK pI beLi aD-dIet..naK sUmbaT je MasUK daLam MuLut JoNi..HuH..TaK naK maKan saNgat Kan..Hieeee...
taPi joNi kaLAu daPat ad-dIet dIA maKaN saMpaI asYik MiNtaK Lagi..tak perLU sUmbaT Pon..HUh..
daSaR nGEnGada PuNya BuDaK..
ShiDa caKAp Joni nIh terLebIh baGi keMAnjaAn..AkU pOn raSa macaM Tu...GERAM!!
So JoNi..TaK perLu nak mogOk LaPAr daH...
Nanti eSok ko iKuT je KAk iNa peGi KuaLA seLAngOr..HuH!!

Hieee...NgeNgada...


~Fuhhhhh...~

2 comments:

anaztasias aira said...

truely saya takut kucing. huahaua :(

Cik NeyNa said...

hahaha..
laaa..nape dear??
kamu takut part mana tu??