Monday, November 1, 2010

wheN iT cOmeS aBoUt CaKe...

TeTiba maCaM aDa MooD naK taLk aBoUt WeDding..Hehehe..TaPi sKanG niH aKU naK cIter PaSaL Kek..For My SiDe..Of Coz itS gOiNg to Be a CaKe..waLaUpOn aCtuALLy aKu maCaM berMinaT nGaN pULut berHiaS YanG beRtIngKaT-tINgkaT iTu..taPi taKpe We SaVe ItU untUk keNDuri beLah enCik TunaNg..Muahahaha..sIbUk Jer KenDuri orAng Kan?? Hehehe..
aKu Punya AnGan-aNgaN weDdiNg caKe AkU haRus be In WhIte..tHen baRu deCoRaTe menGiKuT waRna TheMe..tU Pon SkIt-sKiT jerr..aCtUaLLy tak Tau naK yaNg maCaM nEr..taPi yaNg paStI naK sImPLe-sImPLe Jer...

CoMeL kaN??sEriEs..naNti aKu pOn naK LetAk reRaMa itU juGaK Lerr...
Hahahaha....
Source by :Weddingbee.com
 
 Camne??
 
 Haaaa...SeriEs..aKU naK yaNG NIh..naK..NaK!!
 
ErK?? aI Like..TaPi meLAmPau TaK??taPi seRies Nih KaLau aDa Yang Leh buAt aKu Nak..
hehehehe..
 
 YaNg nIh yaNg tetIng sUggeStkaN..aKu sUKa GaK..sImPLe BuT yeT nICe..
 
Hahahaha..aKu aKAn bUAt keK nIh BiLa akU daH GiLa KuaSa saNGat...
Muahahahahaha..
Source by: Weddingwindow.com
 
 

saNgat SuKa tengok waRna-WaRna bIru Itu.. 
Source by : cakechannel.com

 Nih pOn aI Like..TaPi taK nak bUnGa PiNk..kaLAu gaNtI nGan MerAh bOLeh??


caNteK gaK kaN biLa sUmer DiseLaPuTi pUtIh aFteR thAt juSt puT freSh FLoweR waRna MeraH aND PiNk..hehehehe..
paStU at ToP of the CaKe aKu nAk pUt ToPper Nih...



BOLEH??
IaNya menUnjUkkaN yaNg brIde aND grOom Yang sUdaH baNkraP..
MuAhahahahaha...
SeRioUSLy..aKu maCaM taK teruJa SanGAt nGan keK-keK nIh..duNno WhY..
Adeih..TaPi weDding aKu haRus AdA kEk..hehehe..erk?? CaMne Tu??

~StReSs niH..~

5 comments:

K.I.N.A said...

erkkk..yang org negro & tengkorak tu mcm real je..tkut kot nk mkn..suke yg istana tu..hehe

Cik NeyNa said...

hehehehe..
kan..cantek kan istana tu..
series sangat suka..
sumer putih lak tu..

NuR EyDa said...

luv the white cupcakes with the pink flower...look so sweet..hehehe...tp yg cake tengkorak tuh..nk dekat pon takut neh kn nk mkn..hhehehehehe

Cik NeyNa said...

eyda..
kan..kan??
macam soft je kek tu..macam nak baring-baring atas dia..hehehe..
yang tengkorak tu bukan kek lerr..
tu topper..selalu orang letak bride and groom tapi ni unik punya topper..hehehe

Pijadoscence, said...

Nk yg mana? Nanti haku seponser sepesel wat cik neyna my pren :)