Tuesday, November 2, 2010

NaFsU aKu..

aRi Nih aKU pOsa..TetIba..aIr LiuR nIh sePertI terKecUr BiLa menGenAngkaN saTu jenis MasaKan YaNg maNa seLaLunYa aKAn boLeh diDaPAti Di PAsaR maLam..meNu iTu adaLAh..JeNG..jeNg..JenG..


NasI kerAbU!!!

PerGhhhhhh...(kOMer InGAt naFsU aPA??NaFsU seOraNg waNiTa aDa semBiLan taU!!)
seDaPnYerrr...Nih SuMer GaRa-GArA aKu tenGoK kaWaN aKu maKan NaSi KeRabU..wAAaaaaa...aPasaL Lah Nafsu maKAn aKU niH taHaP memBuaK-BuAk..meNGeNaNgkaN ikaN gOreNG..sOLok LadA..TeLor MAsiN..aDusH..
haRuS petAng Nih JuGaK aKaN aKu CaRi seBAgaI jUadaH uNtUk berbUka PuaSa..
hehehehehe...
SeBOnaR eK iNi aDaLaH enTrY YanG tak Tau Nak BuaT aPA di WaKTu terLaPAng..NaK seArcH fOr dOoRgIfT SebEnArNya..TaPi iNteRneT sLow TaHAp sUper SaIya..
TetIba "TER"..Yaaa...DiuLanGi.."TER"guGeL naSi KeRabU pLak...Muahahahaha...TImeR kaCeH Lah aToK guGeL yaNg teLah meNGeriNgkaN paHaLa PoSa sAyer..
Ko memAng beNAr-beNAr meMAhaMi..AdeIh...
So peTang NIh aKu nak GaGAh pI paSaR maLaM denGKiL..MaKcIk tU PuNya NaSi keRaBu memAng meLePs Laaa yaNg penTing MuraH..aKu maIn aCi LetAk jeR LaUk..taPi taK penAh LeBih LiMa riNggIt..CaYA Lah maKcIk..Ko memAng dA BoOm...TaPi taK taU Lah dia Ada LaGi ke TAk seBab daH LaMa aKu tAK pI paSaR denGkIL Tu..haRaP-haRaP adaLAh..jaNgan dIHaMpaKan OraNg YAng berPuaSa Ye MaKcIk Yer..Hehehehehe...


~APa dOsaKu?? HuHu..~

3 comments:

Super Nia Hana said...

arggghhhh.....nasi kerabuuuu!!
neyna jaaatttt!!!
nak jugak!!!!!!!!!!

Cik NeyNa said...

BURP!!!
aLamak Nia..
ko lambat lah..abih dah..
slurppppp...

Cik Arin said...

NAFSU??? aku ingatkan nafas aku wahahahaha!!~ Adeii mata kondem tul...