Saturday, November 27, 2010

aRghh..My HeaRt meLtiNg..

PeePs..
seKaraNg Nih kaN aKu daH mULa pAsaNg aNgaN-angaN..
BiaSaLah..hiDuP keNa beRAngaN..baRu OtaK senTiaSa beKErjA..iDok Lerr pedOrr LemAk Jerr..Hehehe..
aPakAh aNgaN-aNgaN aKu Tu??
SemuA Ini berMuLa bILa akU baYangkAn aLAngKaH iNDaHnYer KaLAu daPat maKan maRsHmeLLow YaNg teLAh di DIP dengAN cOkLat..
aHhhhh..saNGAt IndaH..
LaNTas TING!!!
OTaK aKU mULa BeFuNGsi..aPaKAh itU???
TaRAAaaaaa....








Yaaaaa...ChOcOLate FoUnTain..
aKu raSa keNduRi akU nanTi aKU naK baGi aDa cHocOLaTe FoUnTAiN NIh..
KiRa nIh aKAn Jadi maIn aTtraCtion uNtUk meJA deSsert Nanti..
hahahaha...oTak Ku..oTaK Ku..aMAt baGus SeKALi berFuNGsi..
TaPi aKu daH seaRcHiNg...
AdOiiii...
sUSaHNyer nAK daPaT kaT peNang...
paStu boraK nGAn tetING..Dia CaKAp beK beLi terUs..seBAb naNti mesTi aDa keGUnaaN nYer..pLus LeH sewaKan..
seARcHing LaGi...
Tadaaaaaa...aKu daH JuMPa...
Ok..CiK syAFa..Nih esPeciALLy fOr yOu...
ORanG nIh taKde WeB raSaNya..So me BaGi cOntaCT nUmber Jer...
HarGa dIA saNGaT aFfOrdaBLe seBab FoUntaIn dIA 3 tIngKat..OraNg nih baSe KaT BaNgi..

For brand NEW
-RM299.
-free delivery (post).
-berjaya brand.
-fixed price

For 2nd Hand (used)
-RM199
-delivery will be charged..
-in good condition! (extremely)
-berjaya brand
-negotiable price

For Rent
-RM50/day (day of using)
-RM10/day (the day you hold that item)
-RM150 for deposit (for sure)
-fixed priced.

all this service using 3-tier chocolate fountain (3tingkat).
ejoy - 014-5126338
zul - 017-3726062


HoPe It heLp...
TaK POn naNti meH sewa KaT aI jerr..SeBab aI naK beLi terUs..aHakz..

~Bagus OTaK Ku..baGus!~

8 comments:

CikSyafa said...

yeay! thanx my dear...sepantas kilat ai p call hehe

btw ur wedding bila darling?klu kat penang bole Syafa pg ^___^

Renee Meow said...

meowmeow~

wah besh nie..altho i xsuke sgt chocolate, but guests n kids mesti suke.. thanks for d info on d contacts dear :)


meow~
http://reneeemeowwedding.blogspot.com

Cik NeyNa said...

syafa...
wah dah call ke??
amacam?? dia cakap pe??
me penang kat taman desa murni..sungai dua..harus ai jemput sumerr..lambat lagi..tahun depan insyallah hujung tahun..


renee...
yer..harus suker..ahakz..

Lala said...

neyna: u rent lah murah sikit. khas utk b2b. sblum tu jgn lupe, cara-cara guna. lala tak pernah guna. hehe

atiqah mutaza said...

wah nice2..thanx sgt bagi info ni..besh2

http://diaryatiqah.blogspot.com

ElyaElmo said...

haa menarikk nii!!!

Cik NeyNa said...

Lala..
hehehe..tulah pasal..ingat nak beli je terus..sebab pastu nanti adik lak leh pakai..tak pon sewakan jer..tapi gud reminder..siler belajar dulu cara guna..hahahaha

atiqah..
welkam dear..
me pon excited gak nih..hehehe

Cik NeyNa said...

elya..
kan?? kan?? kan??
harap by the time me nak kawen dia masih lagi menjalankan perniagaannyerr..huhuhu